5 éves az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetsége

Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének nevében ezúton szeretném megköszönni, hogy 5 éve segítségére lehetünk élete egyik legfontosabb és legkülönlegesebb élményének megvalósulásában, személyes pálmalevelének felkutatásában.

Az alábbiakban szeretettel megosztjuk Önnel Központunk eddigi 5 évének legjelentősebb eseményeit.

Kellemes élményeket, további szép napot!

Minden így kezdődött

Alapítónk három és fél évig kereste a pálmalevelét Indiában, óriási költségek mellett, rengeteg utazással. 2009-ben, hosszú keresés után sikerült megtalálnia a pálmalevelét: "Rengeteg ügyeskedővel találkoztam, míg végül eljutottam az igazi levelemhez az egyik hiteles pálmalevél olvasónál." A hosszas keresés nem volt véletlen. Pálmalevele arról írt, hogy ő lesz a pálmalevelek nagykövete a nyugati világban. Ennek hatására alakult meg az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetsége. Így Önnek már nem kell évekig utazgatnia, és kutatnia a hiteles forrást azért, hogy megtalálja pálmalevelét.
Megtalálta.

A Pálmalevél Központ megalakulása

Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetsége 2009-ben azzal a céllal jött létre, hogy eljuttassa a pálmalevelet azokhoz az emberekhez, akikről íródtak, bárhol is éljenek a világban, hogy megkeresse mindenki pálmalevelét, aki csak szeretné megtalálni, és összekösse az embereket mindazokkal a hiteles pálmalevél olvasókkal, akik jelenleg aktívak, s várják, hogy segíthessenek. Mindezek által megkíméljük az a pálmalevelüket keresőket a sok-sok utazástól, kiadástól és bizonytalanságtól, amivel a személyes keresés járna.

 

Alapítónk pálmalevele keresése során felkutatta a megfelelő, hiteles forrást és utat, amely elvezethet bárkit a pálmaleveléhez. Az indiai felolvasókkal, tolmácsokkal való egyeztetéseket, szervezést követően sikerült kialakítani az együttműködést a magyarországi Központ és az indiai pálmalevél keresők valamint felolvasók között. A kapcsolat azóta egyre szélesedett és mélyült. A szervezésnek köszönhetően a keresési idők nagyságrendekkel megrövidültek.

Tekintsen be központunkba!

Vendégeink számára kellemes kikapcsolódást, pihenést, meditatív környezetet biztosító társasági helyiséget alakítottunk ki, ahol felkészülhetnek életük egyik legnagyobb élményére, személyes pálmalevelük felolvasására. A felkészülés során kollégáink részletesen elmondanak a várakozóknak mindent, amit tudniuk szükséges vagy tudni szeretnének.

 

Központunkban felolvasó szobákat hoztunk létre, amelyekben videókivetítő és internetes videokapcsolat teszi lehetővé, hogy vendégeinknek "szemtől szemben" olvashassa fel az indiai pálmalevél olvasó szent ember (swami) a pálmalevelében írottakat. A felolvasó szobákban vendégeinknek tolmácsok segítik a swamival való kommunikációt a levél beazonosítása és felolvasása során.

 

Berendeztünk egy pooja (púdzsa) szobát annak érdekében, hogy itt tájékoztathassuk vendégeinket azokról a teendőkről (karmatisztító gyakorlatokról) amelyeket a pálmalevél előírt, és amelyek elvégzése elengedhetetlen (!) ahhoz, hogy a múltból származó és a jelenben érvényesülő negatív történéseket elkerülhesse vagy mérsékelhesse. A pooják legtöbbször mások segítését írják elő különféle formában (adomány úgy mint ruha, élelem), valamint szent hely látogatását, amelyek által örömet szerezhetünk másoknak és magunknak.

 

Annak érdekében, hogy ne kelljen Indiába utazni a pooja teljesítése érdekében történő szenthely-látogatásokhoz, Központunkban, a swamik előírása alapján, velük közösen kialakítottunk egy oltárt, amelyet az egyik swami egy szertartás keretében személyesen meg is áldott. Szeretettel várunk mindenkit, aki akár a pooja teljesítése, akár lelki megtisztulás, akár meditáció érdekében szeretne betérni erre a jó energiákkal feltöltött, megáldott helyre.

Elképesztő érdeklődés, nyitottság

2009-ben, az Indiai Pálmalevél Kéziratok Szövetségének és a Központ megalakulásának híre óriási érdeklődést keltett. Ezrek szerettek volna tudni a múltjukról, jelenükről és jövőjükről. A sorsukról és arról, hogy hogyan változtathatnak azon. Hogyan kerülhetik el a negatív hatásokat, valamint hogyan készülhetnek fel életük jelentős eseményeire. Az érdeklődés az első perctől kezdve nem várt mennyiségű regisztrációt eredményezett. Több hónapig tartott, mire kollégáink minden érdeklődőt fel tudtak hívni telefonon, hogy elmondják a részleteket. Akadtak, akik 4 hónapot vártak türelmesen a visszahívásra.

Az első felolvasások, első élmények

Vendégeinkkel közösen felejthetetlen élményekben részesülhettünk már a kezdetektől a felolvasások során. Akadt, aki csak egy általa ismert orvosi vizsgálat eredményével jött el a pálmalevelének felolvasására, és pálmalevelének rögtön az első mondata arról szólt, hogy a hölgy negyedik hete babát vár. Előfordult olyan felolvasás is, amely a pálmalevél beazonosítás során adott helytelen válasz miatt nem a megfelelő levél kiválasztását eredményezte, így a levélből felolvasott információk teljesen idegenek voltak a keresőtől. Miután kiderült, hogy vendégünk a beazonosítás során nem valós válaszokat adott, az ismételt beazonosítás után a megfelelően kiválasztott pálmalevél olyan elképesztő konkrétumokról írt, amelyek máig felfoghatatlanok emberi ésszel. Akadt olyan személy is, akinek nem találtuk meg a pálmalevelét. Később megtudtuk, hogy nem ő kerestette a levelét, valakitől ajándékba kapta a keresést, ő maga nem mutatott érdeklődést a pálmalevelek iránt. Mint később kiderült, csak annak van pálmalevele, aki maga is keresi, aki "érzi a hívást".

A felolvasásokról kezdetektől fogva videófelvételeket készítettünk, hogy vendégeink hazavihessék azt, és visszanézhessék. A felvételek minősége a tapasztalatok és a technikai fejlesztések által folyamatosan javult. Ma már kiváló minőségű - valóban egy életre szóló - emléket tudunk átadni vendégeinknek.

Vendégeink élménybeszámolóit ide kattintva elérheti

A média megkeresései, médiamegjelenések

Az elképesztő érdeklődés eljuttatta a pálmalevelek és Központunk hírét a médiához is. Egymást váltva érkeztek a megkeresések, csörögtek a telefonok. Szinte naponta jelent meg újabb és újabb cikk valamelyik újságban a személyes pálmalevél kerestetésének lehetőségéről.

A pálmalevelekkel és Központunkkal kapcsolatos filmeket ide kattintva tekintheti meg

A szkeptikusok is érdeklődtek

Természetes, hogy az emberekben kérdések merültek és merülnek fel a pálmalevelekkel kapcsolatban. Ezek közül mindenre, mindig válaszoltunk, ha megkérdeztek bennünket. Voltak, akik ezt nem tették meg, ehelyett helytelen vagy, részinformációk alapján kerestek választ maguknak, ami sokszor tévedést, vagy félremagyarázást eredményezett. Mára a kétkedők száma elenyésző lett. Ennek bizonyára az lehet az egyik oka, hogy egyre többen ébrednek rá (a kétkedők közül is), hogy a világ nem csak a földi javakból áll, hanem annál sokkal többől. Egyre több embernek van szüksége iránymutatásra - kiváltképp egy szkeptikusnak -, és arra, hogy tudja, hogyan kerekedhet felül a problémáin, hogyan élhet egy szebb, tartalmasabb és jobb életet.

Személyes felolvasások, meditáció, pooja

Immáron két alkalommal is Központunkban köszönthettünk egy indiai pálmalevél olvasó szent embert, aki mindkét alkalommal egy-egy hónapig tartózkodott szövetségünknél. Azoknak, akiknek sikerült még idejében jelentkezniük, lehetőségük volt arra, hogy ez idő alatt személyes felolvasás keretében tudják meg pálmalevelük üzenetét. A swami "elérhető közelségben", az asztal másik oldalán ülve olvasta fel nekik pálmalevelüket. Többek között Laár András és az Indiai Nagykövet is élt ezzel a kivételes lehetőséggel. A swami közös meditációt is tartott előadó termünkben, teret tisztított és áldást adott mindenkinek, aki kérte. Felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára minden együtt eltöltött nap.

A felolvasásokról szóló videókat ide kattintva tekintheti meg