A pálmalevelekről

HONNAN TUDHATOM, HOGY NEKEM VAN-E?

Ebben segítünk mi. A pálmalevelek beazonosítása ujjlenyomat alapján történik. Ezért szükséges vennünk egy ujjlenyomatot Öntől. Természetesen az Ön ujjlenyomata nem szerepel a pálmalevélen, hiszen amikor készült a pálmalevél, Ön még nem is élt. Azonban a pálmalevél keresők a hozzájuk eljuttatott ujjlenyomatokat betűkkel és számokkal kifejezhető kódokká alakítják át, ugyanis a könyvtárakban ezen kódok alapján tárolták el a pálmaleveleket tartalmazó kötegeket.
A kereséshez a nők bal, a férfiak jobb hüvelykujj lenyomatára és születési idejére van szükség. A minél pontosabb és megbízhatóbb találat érdekében szándékosan nem adunk több információt a pálmalevél kereső szent embereknek.

Bár nem mindenkinek van pálmalevele, s a legtöbben soha nem is hallanak róla, hogy létezne, mégis azok az emberek, akik közel kerülnek ehhez az információhoz (ahogy Ön is, aki ezt most olvassa) és érdeklődnek: kíváncsiságot vagy valamifajta hívást éreznek, általában rendelkeznek egy (vagy akár több) pálmalevéllel.

Sok helyen írják az interneten, hogy csak annak van pálmalevele, aki odautazik érte. Ez az állítás korábban igaz volt, mivel Szövetségünk létrejötte előtt nem volt lehetőség kerestetni a levelet, ki kellett utazni hozzá. Ma már azonban segítségünkkel kerestetheti és olvastathatja a levelét itthonról is.

Minden embernek szükséges élete különböző szakaszaiban segítő iránymutatás, s mindenki meg is kapja épp időben, különböző formákban. Talán ez a legkülönlegesebb forma, valamint az egyetlen segítő írás a világon, ami csak Önről szól, s személyesen Önnek készült, ezért pontosan azokat az információkat tartalmazza, amelyekre a legnagyobb szüksége van - s éppen időben érkezik.

Adatvédelem: Az adatokat természetesen titkos dokumentumként, bizalmasan kezeljük minden esetben, kivétel nélkül. Az adatokat kizárólag az adatokat felvevő személy, s a pálmalevelet kereső szent ember látja a pálmalevélkönyvtárban. Senki más.

MIRŐL SZÓL A PÁLMALEVÉL?

Bármilyen életet is éltünk eddig, a pálmalevelek tartalma egyértelműen rávilágít életünk valódi céljára. A pálmalevelek az életünkről szólnak. A tartalmáról, hogy hogyan éljük jobban az életünket, mi az amiért itt vagyunk, mi a feladatunk, milyen segítségeket kapunk, mire figyeljünk, kik azok az emberek az életünkben, akik a helyes irányba vezetnek bennünket. Ki az, akire érdemes hallgatnunk, és ki az, akire nem. Milyen konfliktusaink vannak, és a levél azt is elmondja, hogy miért vannak ezek a konfliktusaink.
Ha megtaláljuk a rólunk szóló írást, valódi beavatottakká válunk sorsunkba, végre tisztán láthatunk emberi kapcsolatainkat, hivatásunkat, egészségünket és anyagi boldogulásunkat illetően. Nem kell többé elszenvednünk a felesleges negatív élethelyzeteket, válságokat vagy zsákutcákat. Tehát a levelek azt az életutat írják le, amire igent mondtunk, mielőtt megszülettünk. Erre az információra szeretnének emlékeztetni minket, ez a döntésünk volt az alapja a levelünk megírásának.
Ahogy új életünk halad az útján időben és térben, pálmaleveleink újabb és újabb iránymutatást adnak, dátumokkal, eseményekkel, nevekkel, de mindig csak akkor, amikor már készen vagyunk annak befogadására. Az életben vannak eleve elrendelt pontok, - többek között ilyen a születés és a halál is. Az hogy egyik pontból hogyan jutunk el a másikig, rajtunk, vagyis a szabad akaratunkon múlik. Ezen pontok felismeréséhez a Maharishik konkrét útmutatást adnak. A lehetséges irányokat úgy adják meg, hogy a lehető legegyszerűbb módon juthassunk el ezekre a pontokra a legnagyobb boldogságban és a legkevesebb szenvedéssel. Mindeközben érvényesíthetjük a szabad akaratunkat is, azaz úgy élhetjük tovább az életünket, ahogy szeretnénk, és kizárhatjuk „az önmegvalósító jóslat” lehetőségét. Ha valaki tisztában van vele, hogy nem jó úton jár, kap egy figyelmeztetést, hogy tudja, van lehetősége másképp is dönteni, de a Maharishik elmondják azt is, hogy ha marad az eredeti úton az milyen következményekkel jár.

MIÉRT ÍRTAK RÓLAM?

A társadalmi előítéletek ellenére a világon valójában minden egyes embernek egyformán fontos szerepe van. Évezredek óta az emberek akkor találnak rá erre az információra, s a személyes pálmalevelükre, amikor megértek arra, hogy életüket a következő lépcsőfokra emeljék, egy magasabb szintre, amihez szükségük van iránymutatásra.
Az elmúlt évezredek alatt több millió ember jutott már hozzá a saját leveléhez, de a mai kor emberének nagyobb szüksége van iránymutatásra, mint a történelem során bármely nemzedéknek. Az elmúlt évszázadok jellemzően tele voltak erőszakkal, szexualitással és anyagi motivációval. Sokan kezdenek mostanában egyszerre ébredni, keresik a válaszokat, a létezés célját és értelmét, a helyüket a világban és az irányt, melyen továbbmehetnek. Ebben az iránymutatásban segítenek a pálmalevelek. Segítségük által, ahogy emberek tömegei térnek rá a helyes útjukra, és együtt emelkednek, az jelentős mértékben kihat a világ állapotára is.
Eszerint az Ön számára MOST jött el a pillanat. Eljutott erre a pontra, s megérkezett a segítség, hogy energiáit végre az igazi céljainak a megvalósítására fordítsa, tökéletesítse személyiségét, életterületeit, s boldogan élhessen meg minden pillanatot, teljesen elkerülve például a szürkeség, a céltalanság, kudarc, vagy az alkalmatlanság érzését.

MIÉRT MOST, MIÉRT NEM KORÁBBAN?

Több ezer éve léteznek pálmalevelek minden generáció számára. A régi időkben nehéz volt elutazni értük Indiába, de könnyebb volt megérezni, hogy hol várnak ránk fontos válaszok.
Manapság már könnyű az utazás, és a technika révén akár ide is hozathatjuk leveleinket, ám az információ korában, a napi TÖBBEZER impulzus közepette a mai generációknak nehézzé vált az, ami korábban egyszerûbb volt: hogy tisztán lássuk, hogy kik vagyunk, tisztában legyünk azzal, hogy miért vagyunk, megérezzük, honnan érkezik a hívás, ami nekünk szól, s nem valaki másnak (innen ered szavunk a "kihívás"). A mai kor emberének nagyobb szüksége van iránymutatásra, mint a történelem során bármely nemzedéknek. A pálmalevelek száma is ezt tükrözi. Soha nem volt még olyan sok pálmalevele egy nemzedéknek sem, mint a miénknek.