ÜDVÖZÖLJÜK!

Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének nevében ezúton szeretném kifejezni örömömet, hogy segítségére lehetünk élete egyik legfontosabb és legkülönlegesebb élményének megvalósulásában, személyes pálmalevelének felkutatásában!

Üdvözlettel
Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetsége


ÉVEZREDEK ÓTA ŐRZIK ŐKET TITKOS KÖNYVTÁRAKBAN VALAHOL INDIÁBAN...
VILÁGSZERTE 110 MILLIÓ MA ÉLŐ, AKÁR TELJESEN ÁTLAGOS EMBERRŐL SZÓLNAK.
...ÁTLAGOS... LEGALÁBBIS EDDIG EZT GONDOLHATTÁK...
162 EZER MA ÉLŐ MAGYAR EMBER ÉLETÉRŐL IS VANNAK LEJEGYZETT PONTOS KÉZIRATOK,
AMELYEK EGYÉRTELMŰEN LEÍRJÁK ÉLETÜNK CÉLJÁT, KÜLDETÉSÜNKET, EMBERI KAPCSOLATAINK, ANYAGI JÓLÉTÜNK, EGÉSZSÉGÜNK, PROBLÉMÁINK MINŐSÉGÉT, OKÁT, MEGOLDÁSÁT, ÉS MÉG RENGETEG RÉSZLETET
ESEMÉNYEKKEL, NEVEKKEL, DÁTUMOKKAL.
AZ EGYIK RÓLAD SZÓLHAT.
HOGY HOL VAN?
EBBEN SEGÍTÜNK: HOGY MEGTALÁLD A SAJÁT PÁLMALEVELED!
AZ ŐSI PÁLMALEVELEK RÓLUNK SZÓLNAK!

A TITOKZATOS PÁLMALEVELEK

Évezredekkel ezelőtt - a szentek korában - amikor a papír még nem létezett Indiában, pálmalevelekre írtak az emberek. Egy különleges eljárással képesek voltak ezeket az írásokat úgy tartósítani, hogy máig olvashatóak maradjanak. Napjainkban féltve őriznek sok millió különleges pálmalevelet titkos könyvtárakban Indiában, amelyek olyan titkokat rejtenek, amik minden képzeletet felülmúlnak.

Ezek közül méltán a legkiemelkedőbbek azok az írások, amelyek MA ÉLŐ emberek életéről, részletes életútjukról íródtak születésüktől egészen az utolsó napjaikig. A legmegdöbben-tőbb az, hogy ezek az emberek az élet legkülönbözőbb területein alkotnak, legtöbbjük teljesen átlagos ember - legalábbis ők, s a környezetük talán eddig ezt gondolták.

Üdvözlettel
Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetsége